Testimonials

Testimonials
 • Ik voel mij zowel mentaal als fysiek rustiger en sterker

  Diegenen die mij kennen, omschrijven mij als de persoon die alles met haar hoofd benadert, steeds weer nadenkt en alles beredeneert, tot er een logische verklaring uit de bus valt. Think, think, think …

  Ik heb van Helle, via diverse oefeningen (energetisch dansen, ademhalingsoefeningen, chakra-oefeningen, …) geleerd om naar mijn gevoel te luisteren in plaats van mijn verstand. De oefeningen zorgen ervoor dat ik rust kan vinden in dagelijkse stress-situaties maar ze leren me ook mezelf te ‘genezen’.

  Door de healingen (chakra- of edelsteenhealing) en oefeningen voel ik mij zowel mentaal als fysiek rustiger en sterker. Als u ook zo’n gevoel van welbehagen, rust en diepe ontspanning wenst te ervaren, dan bent u bij Helle aan het juiste adres!

  Séverine
Testimonials
 • Bedankt voor je steun en hulp

  Helle,

  Hierbij wil ik je bedanken voor je steun en hulp. Je bent er altijd voor mij geweest vanaf het moment dat ik problemen had met mijn huid tot de dag van vandaag. Een luisterend oor, wijze raad, een warm hart, de nodige ondersteuning en hard waar nodig. Een behandeling bij jou is meer dan een schoonheidsbehandeling, het is een soort van innerlijke heling. Je kijkt veel verder dan het uiterlijk en laat iemand stralen van binnen uit.

  Dank je voor wat je doet, voor wie je bent.

  Een dikke knuffel.

  Morena
Testimonials
 • Dankbaar

  Lieve Helle.
  Vorige week heb ik weer eens mogen genieten van jouw vakkundigheid bij een uitgebreide gezichtsbehandeling. Doordat jij precies weet hoe jij met mijn droge huid om moet gaan zie ik er niet alleen jaren jonger uit maar voelt mijn gezicht als nieuw en zo heerlijk zacht aan. Mijn wenkbrauwen zijn weer prachtig gemodelleerd en geverfd. Alles bij elkaar gepakt ziet iedereen de perfectie in mijn gezicht als ik weer eens bij jou geweest ben.

  Deze behandeling had ik cadeau gekregen op mijn verjaardag van mijn lieve hubby. Naast de behandeling heb ik steeds heel veel vragen die jij dan ook geduldig beantwoord, De tips die ik van jou krijg op het gebied van o.a. voeding, medicijnen,  hoe ik dingen in het dagelijks leven anders kan doen, hoe ik beter voor mijn lichaam dus ook voor mijzelf kan zorgen…. NIETS is jou teveel en op alle gebied weet jij mij een helpende hand toe te steken.

  Naar Nederland terug rijdend voel ik me een nieuw mens en de handvatten die jij mij gegeven hebt ga ik steeds meteen mee aan de slag!

  Hierbij wil ik dan ook laten weten dat ik mede door jou o.a. uit mijn jaren slepende depressie ben geraakt. Ik verzorg én de binnen- & de buitenkant van mijn lichaam steeds beter en dat heb ik aan JOU te danken. Jij bent een geweldige en fantastisch mooie vrouw. Hartstikke bedankt voor ALLES wat jij me geleerd hebt. Ik hoop dat er weer een dag aanbreekt dat ik vaker voor behandelingen en/of workshops naar je toe kan komen. Jij bent niet alleen een vakkundig WONDER op het gebied van SCHOONHEID maar daarnaast zou jij gemakkelijk de BESTE Psychologe ter wereld zijn. #DANKBAAR

  Rosita
Testimonials
 • Een andere wereld ging voor me open

  Bij de eerste gelaatsverzorging bij Helle ging een andere wereld voor me open. Ik had een vrij droge kartonachtige huid ook al had ik altijd gelaatsverzorgingen gehad en allerlei dagcrèmes gesmeerd. Door haar vacuum – en lichttherapie, samen met het gebruik van de homeopatische dagcreme van Venne kreeg ik terug een goed aanvoelende huid, om met andere woorden te zeggen een babyhuid.

  Door haar kennis van gelaatkunde zag ze onmiddellijk dat ik darmproblemen had. En inderdaad had ik al 30 jaar de ziekte van Crohn. Zij bood me een voedingsanalyse aan om de ziekte te onderdrukken. Het was voor mij het proberen waard. Het is geen dieet maar anders eten. Dit houdt in dat je bepaalde dingen niet samen mag eten, of niet eten. Een voorbeeld, voor mij zijn tomaten en paprika prikkelbaar in de darmen en vlees liefst zoveel mogelijk mijden omdat dit niet verteerd.

  Ik kan blijven vertellen over haar kunde maar haar gesprekken zijn ook altijd een levensleer. Ik ben blij dat ik haar heb leren kennen. Een speciale vrouw.

  Sabine Maes
Testimonials
 • Eindelijk zonder Acne

  Ik heb eigenlijk altijd veel last gehad van acne  in mijn gezicht en de laatste jaren voelde ik mij gewoon niet goed in mijn vel hierdoor. Ik heb heel wat producten tegen acne gebruikt, ben ook naar een gewone dokter geweest en daarna naar een huiddokter en de huiddokter gaf het aan als een hormonaal probleem. Tijdens het sporten heb ik dan een meisje leren kennen die eerst ook veel acne had en daarna zag haar gezicht er ineens veel beter uit. Ik heb gevraagd waar zij voor haar gezicht ging en zo ben ik bij 2be beautiful terecht gekomen. De eerste keer toen ik bij helle ben geweest kon ze direct aan mij huid zien wat mijn grootste probleem was, mijn voeding. Ze heeft mij heel wat voedingstips gegeven en ik ga nu al een aantal jaren om de 6 weken voor mijn gezicht. Mijn gezicht is veel beter en hiervoor voel ik mij ook beter in mijn vel en daarvoor ben ik helle heel dankbaar.
   
  Jessica
Testimonials
 • Thank you Helle for all that you’ve done.

  Being a client at 2Be Beautiful these last 6 months has been a life changing experience, before my facial treatments I suffered from severe painful acne, I was insecure in my own skin and tried almost every remedy possible but nothing helped. Nothing helped me like Helle’s recommendations. Thanks to her treatments my skin has cleared up tremendously, there’s no pain, my ance is under control, and I am super comfortable in my own skin. Over a month ago, I brought it to Helle’s attention that I also had trouble gaining weight and that I was always exhausted, she provided me with a coulple helpful healthy tips that would make me feel more energized and would help add on to my weight. When I adjusted my eating habits and followed her precies directions after a couple days I immediately noticed a difference, I felt more energetic and throughout the process I have gained 4 pounds. I’m very pleased with the results I see in myself, and looking forward to continuing with these treatments. I heartlily recommend to anyone going through a similiar procedure, swing by 2Be Beautiful, you will not be disappointed. Thank you Helle for all that you’ve done.
  Medina de Lorse
Testimonials
 • klasse dame met 't hart op de juiste plek

  Hoi Helle ,

  Dankjewel voor je tijd en inlevingsvermogen !

  Fijne dagen .

  Ps ; Je bent een klasse dame met ‘t hart op de juiste plek !

  Anita Reyskens