Dermaroller & eDermastamp

Nieuwste innovatie op het gebied van microneedling

eDermastamp® is de nieuwste innovatie op het gebied van microneedling en uiteraard drager van zowel een ISO als CE certificering voor medisch goedgekeurd materiaal volgens ISO 13485.

Met de behandelingen  van de eDermastamp profiteren we van het lichaamseigen regeneratieproces doordat de celproliferatie wordt gestimuleerd wat vervolgens resulteert in nieuwe collageenvorming. De epidermis verbetert in dikte, structuur en transparantie. Herhaalde eDermastamp® sessies verbeteren de algehele huid textuur.

bkpam2140919_1unitplusdriver

Rol de huid gezond

De Dermaroller HC902 is een instrument voor een micro-chirurgische needling behandeling. De regeneratie van de huidcellen wordt gestimuleerd en tekenen van huidveroudering vermindert. Het resultaat is een ​​gladde, frisse en jonger uitziende huid.

De DermarollerTM maakt duizenden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. De kanaaltjes zorgen ervoor dat actieve ingrediënten van huidverzorging tot 200 keer beter in de huid kunnen doordringen en de huid start een procedure om zichzelf te herstellen. Er komt een nieuwe boost van collageen en elastine vezels wat resulteert in een gladdere, jongere en gezondere huid.

bkpam2140919_dermaroller_01951
123
124
126
125
127
128