Trainingen

Training

Innerlijk herstel, maak je hoofd leeg

Een dag is zo om en alsof we op autopiloot staan wij met taken, regelen en verplichtingen bezig geweest zonder erbij stil te staan! ‘s Avonds wanneer wij eindelijk tijd hebben om te ontspannen zitten wij met een vol hoofd en kunnen moeilijk de gedachten stil zetten. Dit kan resulteren in een onrustige slaap, gebrek aan ontspanning en innerlijke onrust die zich op de lange termijn uit in lichamelijke ongemakken. Door slechts enkele minuten te resetten per dag, kun je jezelf terug in innerlijke balans brengen.

In de training ‘Innerlijk herstel, maak je hoofd leeg’ leer je hoe je makkelijk en snel je hoofd kan legen en de rust terug kan creëren die voor jouw welzijn belangrijk is.

Prijs: 27,- euro per persoon
Max. 8 deelnemers

Depositphotos_168963326_original

Training

Body Solution, de weg naar lichamelijke balans

Een lichaam in evenwicht houden is geen makkelijke klus, misschien ga ook jij gebukt onder schuldgevoelens van zondigen of angst dat extra kilo’s net bij jou blijft plakken. Maar gewicht is niet alles, hoe zit het bijv. met je energiepeil of gebrek eraan en wat andere vaak terugkerende ongemakken, zoals opgeblazen gevoel, overmatig transpiratie en prikkelbaar gedrag? Ben je gelukkig met jouw lichaam en zou je het graag lang zo willen blijven houden? Of zit je niet lekker in je vel? Dan is de training Body solution iets voor jou! In deze training geef ik je mijn persoonlijke tips en weetjes over hoe en wat ik doe, je krijg tips van mijn eigen recepten en ik leer je hoe je luistert naar de behoeften van je lichaam.

Body solution is een echte aanrader om te leren dat je lichaam onderhouden ook makkelijk kan!

Prijs: 27,- euro per persoon
Max. 8 deelnemers

Depositphotos_59514501_original

Training

Een rimpel zo simpel

Gisteren keek ik in de spiegel en was het er nog niet! Een bekend gevoel, plots duiken er tekenen op in je gezicht die je niet eerder gezien had. Voor de een is het geen probleem maar voor velen mogen de rimpels liever lang weg blijven. Waarom eigenlijk? Wat is het verhaal achter de rimpels? In feite krijgt iedereen vroeg of laat rimpels, maar niet iedereen krijgt ze op dezelfde plaats en ook niet met dezelfde hoeveelheid en diepte. Rimpels vertellen iets over ons karakter, onze levensstijl, onze behoeftes en de gebeurtenissen in ons leven. Ze kunnen ook verklappen op welke leeftijd iets in jouw leven is gebeurd.

Waarom meer weten over de betekenis van je rimpels? Je kan leren anders te redeneren, attent te zijn over bepaalde mimische bewegingen en je kan gelaat oefeningen aanleren. Wij hebben 56 spieren in ons gelaat, waarvan 42 in het gezicht. Net zoals je een mooier lichaam krijgt als je aan sport doet krijg je een strakker en frisser gezicht als je dagelijks oefeningen in je gelaat doet. Ik weet dat iets pas stoort als je het ziet of voelt, maar waarom wachten tot de schade al gebeurd is? Dan is het moeilijk om nog te corrigeren. Dus de boodschap is begin op tijd!

In mijn training ‘een rimpel zo simpel’ leer ik je anders naar je gezicht kijken en door de betekenis van de lijnen en rimpels te begrijpen kijk je misschien heel anders naar jezelf. Ik leer je eenvoudige oefeningen die je thuis kunt doen. En ik leer je facial flexen. Dus geen excuus meer om je aan je rimpels te ergeren!

Prijs: 27,- euro per persoon
Max. 8 deelnemers

Depositphotos_1708257_xl 2015