Persoonlijk Consult

8 weken traject

Heb je een of meerdere klachten die je na alles geprobeerd te hebben niet opgelost krijgt? Dan is het 8 weken traject misschien iets voor jou! In een intake gesprek kijken we waar de oorsprong van de klachten ligt. Gedurende zeven weken keer je een keer per week terug voor training of behandeling. De behandeling is een combinatie van chakra healing en chakra meditatie, genezen met edelstenen, energetische dans en Bach bloesem therapie.

Prijs € 477,- incl. 2 Bach remedies.

 

Chakra healing

Wanneer onze energievelden ‘de chakra’s’ uit balans zijn, kunnen wij een soort ongemak of onevenwicht ervaren. Een Chakra healing helpt je terug in balans te brengen en je een diepere gevoel van innerlijke rust te geven. Je krijgt oefeningen voor thuis die je zelf als onderhoud kan doen.

Prijs € 57,-

 

Edelstenen therapie

Je kiest intuïtief de edelstenen die voor jou van toepassing is, je krijgt uitleg over de geneeskracht van de gekozen edelsteen samen met een edelstenen legging. Al eeuwen is de genezende kracht van edelstenen bekend, net zoals het effect van kleuren. Het is een feit dat zowel edelstenen als kleuren grote invloed op ons welzijn kunnen hebben. Denk hierbij aan innerlijke evenwicht, emotie en geluksgevoel. Sta eens stil bij de kleuren in de natuur, hoe voel je je bijvoorbeeld op een grijze dag ten opzichte vaneen zonnige dag?

Prijs € 57,-

Depositphotos_182312936_xl-2015

Bach Bloesem

Wat is het?

Een plantaardige herstelmethode die lichaam en geest in balans brengt. Het innerlijk regelt het uiterlijk!

De Bach remedies werden oorspronkelijk door Dr. Bach ontworpen. Dr. Bach was een Engelse bacterioloog en arts die actief was in de regulaire geneeskunde van 1919 t.m. 1936. Door zijn geloof in de helende krachten van de natuur en zijn nieuwsgierigheid creëerde hij uiteindelijk een methode die 38 remedies bevatten, verdeeld in 7 groepen.

Dat is misschien niet geheel toeval. Wij hebben 7 energievelden die verbonden staan met ons innerlijk en uiterlijk. Dit zijn:

1) Angst
2) Onzekerheid
3) Onvoldoende interesse in het hier en nu
4) Eenzaamheid
5) Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën
6) Moedeloosheid en wanhoop
7) Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan rond de remedies van Dr. Bach, onderzoekers slagen er niet in om te zien hoe precies het werkt maar wel dat het werkt! Recente meet technieken tonen aan dat er een aanwezig energieveld is rondom de producten.

Hoe wordt bepaald wat nodig is?

Bij een intake gesprek wordt een vraag formulier ingevuld, er wordt zowel gekeken naar de aanwezige klachten als klachten waarvan wij ons vaak helemaal niet bewust van zijn. Vervolgens worden de remedies samengesteld passend aan de behoeften.

Hoe worden de remedies gemaakt:

Ze worden samengesteld met bronwater en in geval van langdurig houdbaarheid met spirit om ze langer houdbaar te maken. Er zijn meerdere bloemen remedies op de markt, maar wat zo bijzonder is aan de Bach remedies, is dat het het innerlijke herstel proces respecteert. Er zijn dus ook geen nevenwerkingen.

Wat moet ik begrijpen bij nevenwerkingen:

Stel je voor dat je iets inneemt om een bepaalde vorm van onzekerheid te overwinnen en plots voel je je in de war door onbekende of onverklaarbare gevoelens, die naar boven komen. Dat kan gebeuren als een innerlijke groeifase te snel gestimuleerd wordt. Door de traagheid waarmee de Bachs bloesem herstellen, respecteren ze de innerlijke groei en daarom voel je hiervan geen last.

Kun je de Bach bloesem mengen met de regulaire medicijn?

Ja dat kan perfect, de remedies mengen niet met de medicatie. Er zijn wel richtlijnen van het innemen van de remedies die in een intake gesprek worden uitgelegd.
Prijs:

Intake gesprek: € 45,-
Remedies per fles: € 15,-

bachbloesem plaatje
9200000076790540